image

Sopisitko staraksi Suomen parhaimpaan IT-taloon?

Etsimme nyt kehittäjää tai arkkitehtiä rokkaavaan porukkaamme. Testaa soveltuvuutesi helpon ja nopean testin avulla!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

RockOn perustettiin ajatukselle siitä, että asiat voi aina tehdä paremmin. Menestyäkseen IT-yrityksen ei tarvitse olla väritön, hajuton tai mauton. Maailma ei todellakaan tarvitse yhtään uutta IT-firmaa, joka suoltaa keskinkertaista koodia euronkuvat silmissä kiiluen, maailma tarvitsee rokkia! Meidän vankin jalansijamme on tuotetiedonhallinta, jossa olemme Suomen parhaita. PIM-projektien lisäksi meillä on vahvaa näyttöä ja rautaista osaamista verkkokauppa-, mobiili- ja integraatioratkaisuista.

RockOn on ennen kaikkea asennetta, yhdessä tekemistä ja vapautta. Sen tarkoituksena on yksinkertaisesti olla hyvä yritys ja hyvä työpaikka. Kasvulukuja tärkeämpää on yrityksen järkevien toimintamallien kehittäminen sekä se, että vaikka töitä tehdään tosissaan se voi myös olla helvetin hauskaa. Langat pidetään omissa käsissä ja työtä tehdään muutoinkin kuin dollareiden takia.

Haluaisitko sinä olla rokkistaraksi ja tulla meille kehittäjäksi tai arkkitehdiksi? Jos vastasit kyllä, testaa soveltuvuutesi klikkaamalla "Aloita"!

Aloita

tai paina 'Enter'

Lue meistä lisää täältä: https://rockon.io/meille-toihin/

Powered by