image

Sopisitko TAY-myyntineuvottelijaksi Lounealle?

Haluatko mukaan huippuporukkaan? Testaa soveltuvuutesi taloyhtiöasiakkaista vastaavaksi myyntineuvottelijaksi helpon ja nopean kyselyn avulla!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

Taloyhtiöiden myyntineuvottelijan tärkein tehtävä on löytää ja kohdata juuri oikea asiakasryhmä. Vaikka tuotevalikoimamme onkin vakuuttava, tarvitsee tämä kohderyhmä aina myyjän apua oikean
tuotteen valikoitumiseen.

Myyntineuvottelijan työhön kuuluu yhteydenpito eri sidosryhmiin, kuten isännöitsijöihin ja taloyhtiöpäättäjiin. Tärkein osa työtä on taloyhtiökokouksiin osallistuminen, loistavat sosiaaliset taidot ovatkin oiva valtti tässä työssä menestymiseen. Myyntineuvottelijan työssä pääset joskus myös matkustamaan eri paikkakuntien välillä, oman myyntialueesi mukaan.

Jokaisen liittymämyyjän vastuulla on oma myyntialue, jota hoidetaan itsenäisesti myyntipäällikön ja kollegoidesi tuella. Liittymämyyjät pääsevät itse vaikuttamaan ansioihinsa, eikä provisiomallisessa palkkauksessa ole palkkakattoa. Työnkuva on joustava ja myyjät pääsevätkin itse suunnittelemaan omat työskentelyaikataulunsa.

Myyntineuvottelijan työssä et tarvitse aiempaa kokemusta valokuitumarkkinasta, vaan hyvällä asenteella ja ripauksella tiedonjanoa solahtaa tähän työtehtävään usein vaivatta.

Paina "Aloita" ja testaa soveltuvuutesi helpon ja nopean testin avulla.

Aloita

tai paina 'Enter'

Powered by