logo
image

Sopisitko meille vakuutusmyyjäksi?

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Lue lisää alta ja testaa soveltuvuutesi nopean kyselyn avulla!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

Vakuutusmyyjän työ tapahtuu tapaamalla asiakkaita kasvokkain sekä puhelimitse. Työ painottuu uusasiakashankintaan. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti toimistolla ja etänä. Kokemus vakuutusalalta ei ole välttämätöntä, tärkeintä on oikeanlainen asenne. Tavoitteemme yhdessä sinun kanssasi on, että vakuutusmyyjänä tavoitat 80 000e palkkiotason vuoden aikana.

Saat meiltä myytäväksesi valmiit tuotteet eli kattavan salkun kilpailukykyisiä vakuutustuotteita. Alueellisista franchising-yrittäjistä ja vakuutusmyyjistä koostuva tiimi toimii tukenasi myyntiurallasi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen vakuutusalaan ja tehtävään, mutta toivomme, että myynti olisi sinulle jo tuttua. Ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme joka päivä merkityksellistä työtä asiakkaidemme eteen. Katso oheiselta videolta, miten Jussi ja Niklas kuvaavat vakuutusmyyjän arkea.

Voisitko olla etsimämme osaaja? Klikkaa "Aloita" ja testaa sopisitko joukkoomme!

Aloita

tai paina 'Enter'

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tule meille vakuutusmyyjäksi! Kurkkaa video sivun ylälaidassa, jossa Jussi ja Niklas kertovat, miksi se kannattaa.

Powered by

Evästeasetukset