image

Haluaisitko olla mukana kehittämässä varhaiskasvatusta?

Me Valkeakosken kaupungilla etsimme sosionomeja hankerahoituksella varhaiskasvatukseen. Tarkoituksena on vuoden aikana kehittää sosionomin työtä osana päiväkodin lapsiryhmän ja päiväkotiyhteisön toimintaa. Lue alta lisää ja selvitä vain muutamassa minuutissa olisiko osaamisesi juuri sitä, mitä etsimme!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

Varhaiskasvatuksen sosionomina pääset osallistumaan päiväkodin kasvattajatiimissä pedagogisen ja yhteisöllisen toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tuet ryhmän lapsia ja perheitä päiväkodin yhteisöön kuulumisessa. Tunnet varhaiskasvatuksen pedagogiikan, varhaiskasvatuksen ja sosiaalialan palvelujärjestelmän ja ohjaat tarvittaessa perhettä näiden palveluiden käyttäjiksi. Vastaat lasten hyvinvointia tukevista järjestelyistä ja osallisuuden vahvistamisesta. Tuet päiväkotiyhteisöä kulttuurisen moninaisuuden osaamisessa ja sinulla on muutoinkin kehittämis- ja työyhteisötaidot hallussa.

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla. Pääset nauttimaan pienen kunnan suurista eduista. Meillä välitetään aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista ja tuemme sitä jatkuvasti erilaisten etujen sekä koulutusmahdollisuuksien avulla. 
 
Olit sitten vasta alalle tuleva tai kokenut konkari, paina "Aloita" ja testaa soveltuvuutesi tehtävään!

Aloita

tai paina 'Enter'


Powered by