image

Olisiko sinussa potentiaalia myyntineuvottelijaksi?

Oletko valmis tarttumaan mahdollisuuteen, joka voi muuttaa urasi suunnan? Juuri sinä voisit liittyä huipputiimiimme myyntineuvottelijana! Aloita urasi muutos nyt – tee nopea soveltuvuustesti ja katso, olisitko seuraava tähtimyyjämme!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

Kelpaisiko pikkuisen paremmat tulot?
Meillä on tarjota sinulle paitsi kilpailukykyinen palkka, myös mahdollisuus parempiin ansioihin. Provisiomallissamme kattoa ei tunneta. Lisäksi tarjoamme vertaansa vailla olevat edut: kattavan terveydenhuollon, matkapuhelin- ja laajakaistaedut, liikunta- ja kulttuurirahaa sekä lounasedun.


Lounea – ei pelkkä työpaikka, vaan urapolku!
Kuluttaja-asiakkaiden kohtaaminen on liittymämyyjän tärkein tehtävä. Vaikka tuotevalikoimamme onkin vakuuttava, tarvitsee se arvoisensa sanansaattajan.

Liittymämyyjän työhön kuuluu tapaamisten sopimista puhelimitse ja muilla viestivälineillä. Puhelinmyynnin lisäksi asiakkaita tavataan heidän kodeissaan. Jokaisen liittymämyyjän vastuulla on oma myyntialue, jota hoidetaan itsenäisesti myyntipäällikön ja kollegoidesi tuella. Työnkuva on joustava ja myyjät pääsevätkin itse suunnittelemaan omat työskentelyaikataulunsa ja työskentelytapansa (puhelin-/ovimyynti). Liittymämyyjän työssä et tarvitse aiempaa kokemusta valokuitumarkkinasta, vaan hyvällä asenteella ja ripauksella tiedonjanoa solahtaa tähän työtehtävään usein vaivatta.


Jos olet innostunut ja valmis oppimaan uutta, älä odota enää! Testaa soveltuvuutesi klikkaamalla "Aloita" ja astu rohkeasti kohti uutta Lounealla!

Aloita

tai paina 'Enter'

Powered by