image

Hei sinä varhaiskasvatuksen osaaja, onko sinulla positiivinen asenne ja kiinnostusta lapsilähtöiseen työhön?

Etsitkö sinulle sopivaa määräaikaista tehtävää? Tule Tampereen kaupungille varhaiskasvatuksen opettajaksi, lastenhoitajaksi tai sosionomiksi! Meillä on tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia Hervannan alueelta. Jos et halua sitoutua vakituiseen tehtävään, mutta määräaikainen merkityksellinen työ lasten parissa voisi kiinnostaa, lue alta lisää. Vastaamalla lyhyeen kyselyyn voit selvittää, voisitko olla se, mitä etsimme!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

Varhaiskasvatuksen sosionomina toimit työyhteisössä sosiaalialan asiantuntijana. Osallistut lapsen varhaiskasvatussuunnitelman valmisteluun ja laadintaan. Tarjoat tietoja ja havaintoja lapsen sosiaalisesta kasvusta, ja vahvistat lapsen ja perheen varhaisen tuen oikea-aikaisuutta perheiden palveluiden näkökulmasta.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat toiminnan pedagogisesta suunnittelusta, toteuttamisesta, arvioinnista, kehittämisestä ja oppimisympäristön muokkaamisesta. Lisäksi vastaat lapsen varhaiskasvatussuunnitelman laadinnasta ja tuen kokonaisuudesta yhdessä varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa. Vastaat myös kasvatuskumppanuuden aloittamisesta ja ylläpitämisestä lapsen huoltajien kanssa.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana työsi pitää sisällään lapsiryhmän perushoidon suunnittelua, toteuttamista ja arviointia. Lisäksi vastuullesi kuuluu lasten erityistarpeiden huomiointi.

Miksi valita Tampereen kaupunki ja Hervannan varhaiskasvatus? 

  • Liityt osaksi lämminhenkistä ja moniammatillista tiimiämme. Moniosaamista korostavana työyhteisönä rakennamme yhdessä osallistavan ja kannustavan ympäristön lapsille, jossa jokaisen vahvuudet huomioidaan.
  • Perehdytämme sinut tehtävääsi huolellisesti ja saat päivittäiseen työhösi arvokasta tukea kollegoiltasi. Olemme aina valmiita auttamaan toisiamme ja jaamme runsaasti pedagogista osaamista. 
  • Pääset työskentelemään monikulttuurisessa työympäristössä, jossa erilaiset taustat ja näkemykset ovat voimavara. 
  • Voit hyödyntää vaivattomat kulkuyhteydet - ratikalla pääset nopeasti ja mukavasti perille työpaikallesi.


Oletko meidän puuttuva palanen? Sijaisuuksiin otamme mielellämme myös esim. alan opiskelijoita, emmekä edellytä varhaiskasvatuslain 540/2018 6 luvun mukaista koulutusta. Ota seuraava askel ja tee nopea testimme klikkaamalla ”Aloita”!

Aloita

tai paina 'Enter'

Tampereen kaupunki on vastuullinen ja vetovoimainen työnantaja, joka panostaa hyvään asiakas- ja työntekijäkokemukseen. Varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa työskentelemme yhdessä tamperelaisten lasten parhaaksi. Tuemme lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista lapsilähtöisesti yhteistyössä perheen kanssa. Oppimiskäsitystämme ohjaavat leikki, vuorovaikutustaidot, lempeys itseä ja muita kohtaan sekä tietysti tamperelainen sisu. Lapsuus on seikkailu, jossa kokeilujen avulla kasvetaan isoksi ja vahvemmaksi. Käytössämme on monipuoliset suuren kaupungin tarjoamat asiantuntijapalvelut ja moniammatilliset verkostot. Kehitämme toimintaa aktiivisesti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Tutustu meihin lisää ja tule Tampereen tekijäksi: https://www.tampere.fi/tyo.

Powered by

Evästeasetukset