image

Löytyykö sinulta rohkeutta ja seikkailunhalua?

Me Valkeakosken kaupungilla etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajia eri varhaiskasvatusyksiköihin. Lue alta lisää ja selvitä vain muutamassa minuutissa olisiko osaamisesi juuri sitä, mitä etsimme!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

Lastenhoitajana pääset tekemään merkityksellistä työtä varhaiskasvatusikäisten lasten kehittymisen ja oppimisen parissa. Meillä sinua odottaa ammattitaitoinen ja kehittämishaluinen työyhteisö, sekä vauhdin ja vilskeen täyteinen ryhmä. ✨

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla. Meillä on pienen kaupungin edut, suuren kaupungin mahdollisuudet. 
 
Sopisitko sinä uudeksi työkaveriksemme?
Paina "Aloita" ja testaa soveltuvuutesi tehtävään!

Aloita

tai paina 'Enter'

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika ja palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia. 

Powered by