image

Löytyykö sinulta rohkeutta ja seikkailunhalua?

Tule kanssamme toteuttamaan varhaiskasvatusta Valkeakoskelle. Olemme lähellä suuria kasvukeskuksia, joista on hyvät kulkuyhteydet Valkeakoskelle. Lue alta lisää ja selvitä vain muutamassa minuutissa olisiko osaamisesi juuri sitä, mitä etsimme!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

Varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit varhaiskasvatusyksikön asiantuntijana lapsen tuen tarpeen havaitsemiseen, suunnitteluun ja arviointiin liittyvissä asioissa. Tehtäviisi kuuluu oppimisympäristöjen ja pedagogiikan kehittäminen sekä lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, kasvun ja oppimisen edistäminen.

Pääset tekemään merkityksellistä työtä varhaiskasvatusikäisten lasten kehittymisen ja oppimisen parissa. Toimimme varhaiskasvatuksen erityisopetuksessa tiiminä, tarjoten toisillemme hyvän kollegiaalisen tuen. Tule toteuttamaan kehittämistyötä kanssamme.

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla. Meillä on pienen kaupungin edut, suuren kaupungin mahdollisuudet. 
 
Sopisitko sinä uudeksi työkaveriksemme?
Paina "Aloita" ja selvitä soveltuvuutesi muutaman kysymyksen avulla!

Aloita

tai paina 'Enter'

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika ja palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia. 

Powered by