image

Olisitko etsimämme talouspäällikkö?

Demeca etsii nyt kokenutta taloushallinnon osaajaa talouspäällikön monipuolisiin tehtäviin! Sopisiko rooli sinulle? Lue lisää ja testaa nopean kyselyn avulla!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

Demecan talouspäällikkönä saat vastuullesi vahvassa kasvussa olevan yrityksen taloushallinnon kokonaisuuden. Työskentelet taloushallinnon asiantuntijana ja autat osaamisellasi johtoa talousasioissa. Esimiehesi on yrityksen toimitusjohtaja. Tässä tehtävässä sinulla on täysi etätyömahdollisuus!

Tehtäviisi sisältyvät mm. kirjanpito, viranomaisilmoitukset, tilinpäätökset, kassanhallinta, verotusasiat, käyttöomaisuuskirjanpito, projektikirjanpito ja osatuloutukset, palkka-asiat (palkanlaskennan yhteyshenkilö), työehtosopimusasiat, osto- ja myyntilaskut sekä vakuutusasiat. Sisäisen laskennan kehittäminen, johdon ja sidosryhmien raportoinnin kehittäminen, talousprosessien ja järjestelmien kehittäminen, budjetointi sekä yhteydenpito tilintarkastajiin ja rahoittajiin ovat merkittävä osa työtäsi. 

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden työskennellä toimialansa markkinajohtaja- ja edelläkävijäyrityksessä, jonka pitkäjänteinen kehitystausta luo hyvän pohjan tulevaisuuden menestykselle.
  • Monipuolisen ja kehittävän työn kehittyvässä ja sitoutuneessa tiimissä.
  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen kilpailukykyisellä palkkiolla, laadukkailla työterveyspalveluilla sekä moderneilla työvälineillä.
  • Täyden etätyöskentelymahdollisuuden, mutta olet aina tervetullut toimistollemme Haapavedelle ja toivommekin toisinaan näkevämme sinua!


Olisitko etsimämme asiantuntija? Klikkaa "Aloita" ja testaa!

Aloita

tai paina 'Enter'

Demeca Oy:n tarina alkoi vuonna 2008 suomalaisella lypsykarjatilalla Haapavedellä, missä ensimmäiset Demeca-ratkaisut kehitettiin. Viisitoista vuotta myöhemmin Demecan tuoteperhe koostuu ratkaisuista, jotka Demecan Maatilat kuntoon™ -sloganin mukaisesti parantavat maatilojen kannattavuutta sekä ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointia. Demeca Oy haluaa luoda maaseudun yrityksille elinvoimaisen kasvuympäristön. Demeca Oy valmistaa Haapavedellä älykkäitä ratkaisuja maatalouden lannankäsittelyyn ja jakeiden hyötykäyttöön sekä omavaraiseen energiatuotantoon. Yhtiö työllistää noin 60 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2023 oli 11 miljoonaa euroa.

Powered by

Evästeasetukset