image

Haluaisitko olla mukana mahdollistamassa lapsille leikin ja naurun täyteistä varhaiskasvatusta?

Päiväkodinjohtajana Valkeakosken Kaupungilla saat päiviisi uusia haasteita ja mahdollisuuden luoda turvallista sekä merkityksellistä arkea niin päiväkodin lapsille sekä henkilökunnalle. Lue alta lisää ja selvitä vain muutamassa minuutissa olisiko osaamisesi juuri sitä, mitä etsimme!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden jatkaa päiväkodin toimintakulttuuria eteenpäin. Meillä sinua odottavat mukava joukko varhaiskasvatuksen ammattilaisia, joiden kanssa pääset kehittämään toimiamme ja luomaan turvallista sekä nauruntäytteistä varhaiskasvatusta lapsille.

Valkeakosken kaupungilla pääset nauttimaan pienen kunnan suurista eduista. Meillä välitetään aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista ja tuemme sitä jatkuvasti erilaisten etujen sekä koulutusmahdollisuuksien avulla.

Mikäli olet valmis hyppäämään kohti uusia haasteita ja astumaan eteenpäin urallasi, klikkaa "Aloita" ja selvitä soveltuvuutesi tehtävään!

Aloita

tai paina 'Enter'

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Tehtävässä on 6 kk:n koeaika ja palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia. 

Powered by