image

Markkinointiviestinnän supertalentti, meillä saattaa olla sinulle töitä!

Oletko monipuolisen markkinointiviestinnän ammattilainen? Jatka lukemista ja testaa soveltuvuutesi tehtävään vastaamalla nopeaan kyselyyn!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

Työssäsi pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisten markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä kehityshankkeisiin. Työskentelet osana yritys- tai henkilöasiakasliiketoiminnan markkinointitiimiä, jonka pääasiallinen vastuualue on valokuituyhteyksien sekä erilaisten lisäpalveluiden markkinointi kuluttaja-asiakkaille. Työtehtäviisi pääset vaikuttamaan myös oman kiinnostuksesi ja vahvuusalueidesi mukaan.

Koska omaat erinomaiset kaupallisen sisällön tuottamistaidot ja luovan mielen, pääset loistamaan erityisesti kiteyttäessäsi viestintäämme ymmärrettävään, kiinnostusta herättävään ja viihdyttävään muotoon kohderyhmien erityspiirteet huomioiden. Hahmotat vaivatta kilpaillun liiketoimintaympäristön lainalaisuudet, ymmärrät asiakaspolkujen vaiheita ja osaat kiteyttää kilpailuedut ja myyntivaltit kanavaan kuin kanavaan.

Erinomaisten viestintätaitojen lisäksi arvostamme monikanavaista markkinointiosaamista, visuaalista silmää sekä erilaisten markkinointityökalujen tuntemusta. Kokemuksen toimialasta katsomme vahvuutena, mutta tärkeimpänä pidämme intoa oppia uutta. Perehdytämme sinut alan saloihin huolella ja tiimissämme pääset sparrailemaan tiiviisti yhdessä muiden markkinointiosaajien kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?
Me lounealaiset olemme mahtavia työkavereita ja meillä viihdytään hyvin. Sinua odottaa energinen ja osaava tiimi, jolta saat taatusti tukea työssäsi. Meillä myös edut ovat kohdillaan! Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden joustotyöhön sekä ajanmukaiset työvälineet. Työsuhde-etuihisi kuuluu monipuolinen terveyshuolto, matkapuhelin- ja laajakaistaetu, liikunta- ja kulttuurirahaa sekä lounasetu.

Kiinnostuitko? Hienoa, kuulemme mielellämme sinusta lisää! Klikkaa nopeaan kyselyyn painamalla "Aloita"!

Aloita

tai paina 'Enter'


Powered by