image

Sopisitko palveluneuvojaksi Lounealle?

Haluaisitko työskennellä monipuolisessa asiakaspalvelutehtävässä Lounean palvelupisteissä? Puhutko sujuvasti suomea sekä englantia ja ehkä jopa ruotsia, nautit asiakaspalvelusta ja haluat kehittää omaa osaamistasi? Jatka lukemista ja testaa soveltuvuutesi helpon ja nopean kyselyn avulla!

Aloita

tai paina 'Enter'

Jaa testi ystävälle

Palveluneuvojana palvelet kuluttaja-asiakkaitamme monikanavaisesti, niin palvelupisteissä kuin puhelimitse ja sähköisten kanaviemme kautta suomeksi sekä englanniksi – ruotsin taidon katsomme eduksesi. Tulet vastaamaan tilauksiin, tuotteisiin, palveluihin ja laskutuksiin liittyviin kysymyksiin, joten halu auttaa ja opastaa on sinulle luontevaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista tiimiämme. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä voimakkaasti kasvavan it-liiketoiminnan ytimessä, tsemppaavan ja osaavan työyhteisön, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Mikäli olet tiimipelaaja, joka haluaa olla mukana luomassa huippuluokan asiakaskokemuksia, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten.

Klikkaa nopeaan testiin painamalla "Aloita"!

Aloita

tai paina 'Enter'

Powered by